FIFA 18

18 juni 2017
FIFA zorgt elk jaar weer (je kunt zelfs wel zeggen traditioneel) voor veel roering. Elk jaar weer zijn er hele kudde gamers die de game eerder wil spelen en krijgen we de wildste verhalen te horen omdat mensen de game voor release willen bemachtigen. Dan er wel ergens in een uithoek van het land, of zelfs in het buitenland, al iemand die de game al heeft, en we daarom de game ook al moeten verkopen.
Jawel, gamers, en we begrijpen je heel goed hoor, zijn ongeduldig. Waarom wachten tot morgen als het vandaag ook kan..
Nou beste Xbox One en PlayStation 4 players, dit is jullie kans.
Van FIFA 18 verschijnt een speciale Ronaldo Edition die drie dagen eerder verkrijgbaar is. Dus niet een, niet twee, nee drie dagen voor release is de game dan verkrijgbaar.

Er is alleen een maar.. deze versie van FIFA 18 is alleen verkrijgbaar als je deze van te voren reserveert (tot een bepaalde datum mogelijk).
De bedoeling is dat deze versie alleen aan pre-order klanten geleverd wordt. Een reservering wordt speciaal voor jou besteld. Annuleren van een Ronaldo Edition is niet mogelijk.

Uiteraard zullen ook de gewone versies vanaf 29 september verkrijgbaar zijn. Deze kun je op de reguliere manieren reserveren. Verwacht daarvoor een nachtopening met net als vorig jaar een lekkere verse gratis pizza van Domino's. Lekker.

Meer binnenkort, je vindt alle edities hieronder.